GENTA ISMAJLI: “VETEM KUR BIE TE FLE NDJEHEM E VETMUAR”

Nga Arben Lagreta

 

-Këngëtarja e njohur kosovare Genta Isnajli konfirmon nga Shkodra se është ende single.

Para pak ditësh Genta  Ismajli dha një  koncert  duke performuar live për publikun shkodran në  Astoria  Pub  që  ndiodhet në zemër të pedonales së  Shkodrës.  I ndodhur aty si  spektator por pa harruar që  të  kem si gjithnjë  me vete “veglat” e profesionit  arrita që t’merrja  me diktofon këtë  prononcim  në një nga pauzat e shkurtra  gjatë  performancave të  saj pë r publikun falë  edhe  mirëkuptimit me pjestarët e stafit  të  saj

E pyetur për daljet e saj më të rralla kohë rt e fundit si në media  ashtu  edhe  në ambjentet  publike të  Prishtinës, Genta  e pohoi kë të  duke thënë :

“Eshtë e vërtetë  që  kohët e  fundit  nuk  shfaqem  më  aq shpesh  në  intervista  njëlloj si më  pare. Megjithatë  në  koncerte jam  po ajo që  kam qenë  pra non-stop.”

Për kuriozitetin tim, nëse ajo mban ndonjë  dietë  apo regjim të  fortë  teksa  vijon që të  performojë  me plot  ritëm  dhe  energji  njëlloj si atëherë  kur ishte 20 vjece dhe jetonte në  SHBA, ajo u shpreh:

“Unë mbaj regjimin ruhem nga ushqimi i tepërt por ka edhe moment kur shtoj peshë . Mirëpo ngaqë  jam e gjatë  nuk dallohet shumë  ajo pak mbipeshë  e përkohëshme që  mund  të  më  kapë . Energjia  unë  nuk me humb asnjëherë .”

Kurse në lidhje me pyetjen  e  përsëritur që  po I bëhet asaj kohë tr e fundit në  lidhje me praninë  apo  jo  të  gjysmës  tjetër,  Genta  Ismajli  u shpreh: 

“Unë jam e rrethuar gjatë  të  gjithë   kohës  sime, si në  shtëpi  ku  jetoj  ashtu  edhe  në  të  gjithë  angazhimet  e mia me njerëzit  e  shtëpisë  si  dhe  me bashkëpunëtiorët  e mi.  Unë   nuk  kam jetë  private për momentin.  Vetëm  kur  bie  të  fle  atëherë  ndjehem  pak  e  vetmuar  t’ju them  të  drejtën….”

ARBEN LAGRETA

 

 

Comments

comments

-----