Tag Archives: Saranda Halsted

Saranda Halsted ambasadorja e vogël e Shqipërisë

Nga Keze Kozeta Zylo Ambasadorja Saranda Halsted flet para nxënësve dhe mësueses amerikane në Long Island për Sarandën qytetin nga ka marrë emrin si dhe tregon foto rreth Shqipërisë. Këtë javë ajo quhet VIP i