Tag Archives: Sadulla Zendeli-Daja

Ante`

Nga Viron Kona   Më ka mbetur në mendje kujdesi që tregojnë suedezët për mjedisin, drurët dhe gjelbërimin. E pyeta Sadulla Zendelin – Dajën1), nëse edhe në qytetin Nybro ku ai kishte punuar 27 vjet mësues i

Zemra e zjarrtë e poetit, leksikografit dhe atdhetarit Sadulla Zendeli-Daja

Duke lexuar librin e S. Z. Dajës “Dëgjoni zemrën time!”, botuar nga “Toena”, paraqitur në Panairin e Librit, Tiranë, 17 nëntor  2017 Nga Viron Kona Ka disa vite që, krahas librave poetikë dhe fjalorëve të çmuar, Miku