Tag Archives: Prof. Dr. Muhamet SHATRI

28 NËNTORI – DITA E FLAMURIT

Nga Prof. Dr. Muhamet SHATRI   Fjala e rastit në shënimin e Ditës së  Flamurit  dhe  105 vjetorit të Pavarësisë se Shqipër­isë, mbajtur më 26 nëntor 2017, në Qendrën Kulturore të Republikës së Kosovës në