Tag Archives: Pandeli Majko

Zoti Majko e bojkotoi / luftoi shoqërinë VATRA

Nga Thanas L. Gjika   Të vish në SHBA me detyrë shtetërore për të krijuar lidhje me diasporën për ta ndihmuar atë, pa e filluar, ose mbyllur vizitën me një takim pune tek shoqëria “Vatra”,

Takim me ministrat e Diasporës së Shqipërisë dhe të Kosovës z. Pandeli Majko dhe z.Dritan Gashi

Nga Keze Kozeta Zylo   Në mjediset e Konsullatës së Kosovës në Manhattan u mbajt takimi midis drejtuesve të shkollave Shqipe “Alba Life” që operon në disa lagje të Nju Jorkut, Clifton, Riverdale, Bronx, Children

KUSH ËSHTË DIASPORA SHQIPTARE E VËRTETË

Me rastin e vizitës që do të bëjë Ministri Majko tek ne Nga Thanas L. Gjika   Qeveria Rama i shtoi kabinetit të vet të fryrë ministrinë e njëzetë, Ministrinë e Diasporës me Ministër z.

A do të mundet Majko të jetë Ministër i Diasporës?

Nga Petrit Kuçana Është më shumë se koklavitje, zbërthimi i saktë i frazeologjisë për ministrinë e re ideuar nga Kryeministri Rama për qeverinë e ardhshme; “Ministër shteti për shqiptarët jashtë kufijve”. Edhe caktimi i Pandeli