Tag Archives: Mehmet Babani

Homazh për të rënët e lirisë

70 vjet më parë Nga Reshat Kripa   Më 25 janar 2006 Asamblea Parlamentare e KE-së, me 99 vota pro, 42 kundër dhe 12 abstenime, miratoi rezolutën Nr. 1481 (2006) “ Mbi nevojën për dënimin