Tag Archives: Lugina e Preshevës

Ku janë ata mësues, profesor, në Preshevë që nuk dalin të kërkojnë së bashku me nxënsit e tyre abetaren shqipe, me protesta

Nga Valon Jashari*           Historia e popullit shqiptar është ndër më të përgjakshmet dhe më të vuajtuarat që njeh historia botrore e arsimit së paku gjatë mbi 500 viteve nën sundimin Osman se i’u

Çka po synon Serbia të bëjë me sjelljen e konvojit të tankeve në Kosovë Linodre

Nga Valon Jashari*   Terrori i tankeve të shtetit serbe në këto dy ditët e fundit në Kosovë Lindore, në Preshevë, Bujanocë dhe Medvegjë, duke defiluar  në çdo kohë dhe hapsir shqiptare edhe atë edhe