Tag Archives: Kadri Zeka

NË LUDWIGSBURG PËRKUJTOHEN VËLLEZËRIT GËRVALLA DHE KADRI ZEKA

Nga IDRIZ ZEQIRAJ        Qendra Kulturore Sportive “Bardhosh Gërvalla”, në Ludwigsburg, me kryetar Bedrush Nezaj, në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore “Kadri Zeka”, në Kichheim-Teck, me kryetar Taxhedin Bakiu dhe Shoqatën e Krijuesëve Shqiptarë në