Tag Archives: Jalta

11 SHKURT 1945 – 2018: JALTA DHE SHQIPNIA …

Nga Fritz Radovani     “MOJ SHQYPNI, E MJERA SHQYPNI, KUSH TË KA QITË ME KRYE N’ HI ?”   Vaso Pash’ SHKODRANI (1880)   Gjithë Bota i kishte ngulë sytë tek Jalta, prej ku pritej