Tag Archives: Fran Gjoka

“THASHË TË BËHEM DHE UNË POET”

-Vëllim me poezi nga Viron Kona- Nga Fran Gjoka Viron Kona është një ndër shkrimtarët më në zë për krijimtarinë e tij letraro-artistike për të rritur dhe fëmijë, ku spikat tregimi, novela, epigrami dhe romani.