Tag Archives: Eqerem Canaj

Atdhedashuria është top që shëmb çdo kështjellë

Nga Nuri Dragoj   Monografia që i kushtohet prijësit popullor Cane Miftar Smokthinës, na njeh krahas jetës dhe veprimtarisë së këtij trimi, edhe me lëvizjet antiosmane të shqiptarëve në trevat jugore, të cilat erdhën duke

Misteret e Çatisë së Gjarpërinjve

Nga Prof. Dr. Eshref Ymeri   Këtu e dy vjet të shkuara, shkrimtari vlonjat Eqerem Canaj, pati botuar romanin me titull “Çatia e gjarpërinjve”. Para se ta niste për në shtypshkronjë, ai ma pati dërguar