Tag Archives: Charles-Joseph de Ligne

Europa, Shqipëria dhe Princi i Linjës

Nga Alfred Papuçiu*  Po lexoj librin e Philip Mansel me titull : « Charles-Joseph de Ligne » (1735-1814). Midis të tjerash në të thuhet :  «Charles-Joseph, princ i Linjës (Ligne) : », qe Europian i