Drejtësia në Eulex-drejtësi e satisfaksionit nga fraksioni kriminal në këtë mision

Drejtësia në Eulex-drejtësi e satisfaksionit nga fraksioni kriminal në këtë mision

Nga Valon Jashari*        “ Drejtësia e vonuar është drejtësi e humbur!”     Të ballafaqohesh me organet e Eulex-it, jo shumë herë mundesh të kesh More »

Disa komentues e analista, paraqiten si  engjuj-melaqe(në të vërtetë janë-helaqe)… !

Disa komentues e analista, paraqiten si engjuj-melaqe(në të vërtetë janë-helaqe)… !

Nga Abas Fejzullahi              Nga disa shkrime që po i lexoj, në shtyp, (FL-FB facebbok), apo në shtypin elektronik… nga kush shruhen (pasi që më ka ra More »

Drejtësia mbi krimin!

Drejtësia mbi krimin!

Nga Mimoza Dajçi New York nëntor 2017   Si sot, plot dy vite më parë, po në muajin nëntor të vitit 2015 ndodhesha me tim atë në Hagë, me një grup aktivistësh për të drejtat More »

AT GJERGJ FISHTA DUHET PËRFSHIRË NË TË GJITHA PLAN PROGRAMET MËSIMORE

AT GJERGJ FISHTA DUHET PËRFSHIRË NË TË GJITHA PLAN PROGRAMET MËSIMORE

“Shqipnia pat nji fat t’ madh e t’jashtzakonshem, shka nuk e paten popujt e tjer, veçse mbas qindra vjetsh të nji jete letrare, pat të madhin, të More »

DITA E FALËNDERIMEVE NË AMERIKË, 2017

DITA E FALËNDERIMEVE NË AMERIKË, 2017

Nga Frank Shkreli Për shumicën e amerikanëve, imazhi i Ditës së Falënderimeve lidhet me gjelin e detit të pjekur dhe me një festë familjare që normalisht bashkon More »

 

Category Archives: Uncategorized

No results were found for your request!